Close sidebar
Close sidebar

Top 5 modele de dulap metalic care îți ușurează munca!

Cunoști vorba englezească „work smarter not harder”, care, în română, poate fi interpretată drept „nu munci din greu, ci muncește mai inteligent”? Acesta este un sfat de care este bine să ții cont întotdeauna.

Redactia Stirile Kanal D,

Top 5 modele de dulap metalic care îți ușurează munca!


DISTRIBUIE
acest articol

De aici, nu ar trebui să înțelegi că e cazul să înveți cum să trișezi când ai anumite task-uri de îndeplinit, ci doar că trebuie să descoperi cum să le duci la capăt într-un mod care să fie cât mai simplu și mai eficient.

De exemplu, unul dintre obiectele care îți poate ușura considerabil munca este un dulap metalic, realizat din materiale de înaltă calitate și echipat cu toate dotările de care ai putea avea nevoie. Descoperă, în continuare, doar câteva tipuri la care poți apela!

1. Modelul destinat depozitării obiectelor de curățenie

Un dulap pentru obiecte și produse de curățenie este esențial pentru menținerea organizării acasă ori la locul de muncă. Un dulap metalic protejează produsele chimice și instrumentele de curățare de accesul copiilor sau animalelor de companie, prevenind potențialele accidente.

Totodată, ajută la economisirea spațiului și reduce din aglomerația și dezordinea care s-ar putea crea.

Prin păstrarea articolelor de curățenie într-un dulap special, se reduce riscul de contaminare sau deteriorare a altor obiecte din casă. Un astfel de dulap contribuie la eficiența și igiena procesului de curățenie într-un mod practic și organizat.

2. Dulapul de scule și unelte

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Munca se desfășoară mai simplu, iar timpul trece mai rapid când știi de unde să iei obiectele de care ai nevoie. De aceea, dacă obișnuiești să lucrezi cu scule și unelte, fiind implicat în muncă fizică sau manuală, este important să îți organizezi instrumentele corespunzător.

Optează pentru un dulap cu patru rafturi, cu o dimensiune de aproximativ 1.000x420x1.980 mm. Poți amplasa un astfel de dulap metalic în exterior, într-o grădină, pe balcon, ori în interior, cum ar fi într-un service auto, garaj, studio sau atelier de pictură.

Dulap metalic

3. Piesa pentru desene și planșe

Arhitecții, inginerii, artiștii și mulți alții, toți au nevoie de un loc în care să își depoziteze planșele de lucru. Din acest punct de vedere, un dulap metalic, precum cele oferite de furnizorul Viamond, este ideal. Cu compartimente specializate, acesta optimizează spațiul și facilitează găsirea lucrărilor.

În plus, un dulap realizat din oțel inoxidabil previne deteriorarea provocată de praf, umiditate sau lumină excesivă. Mai mult, acesta asigură intimitatea și împiedică accesul neautorizat la creațiile artistice. Pentru artiști sau ingineri, un dulap dedicat devine un spațiu securizat și organizat pentru păstrarea și gestionarea planșelor și a desenelor.

4. Modelul pentru medicamente și instrumente medicale

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Utilizarea unui astfel de dulap este recomandată și pentru depozitarea medicamentelor și a instrumentelor medicale, întrucât oferă securitate și protecție sporită împotriva accesului neautorizat și a deteriorării.

5. Dulapul pentru păstrarea substanțelor periculoase

Depozitarea substanțelor periculoase într-un dulap metalic este indicată datorită securității și protecției pe care le oferă. Metalul rezistent previne accesul neautorizat și protejează împotriva incendiilor și reacțiilor chimice nedorite. Astfel de dulapuri au construcție robustă și sistem de închidere sigur, reducând riscul de contaminare, deteriorare și accidente.

Iar lista de întrebuințări ale unei astfel de piese de mobilier nu se încheie aici! Pe cât de practică, pe atât de estetică, această piesă îți va ușura munca și va contribui la crearea unui mediu de lucru organizat!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI