Daca ar fi sa rezumam ce inseamna cinematografia acestui an am avea urmatoarea formula: top filme 2018= supereroi, desene animate si Steven Spielberg!

Top Filme 2018: Black Panther – Pantera Neagra

Lansat pe 16 februarie in cinematografele din Europa, „Black Panther” este ultima productie cu eroi din universul Marvel. Este povestea printului din Wakanda, pe care fanii l-au cunoscut deja din filmul „Captain America: Civil War”.

Regizorul productiei este Ryan Coogler, iar rolul principal este jucat de Chadwick Boseman.

 

Top Filme 2018:  Pacific Rim: Uprising (Revolta)

 

 

Este o continuare a filmului original „Pacific Rim” regizat de celebrul Guillermo del Toro. Premiera va avea loc in martie, iar productia despre un razboi epic intre monstrii extraterestri si supermasinile construite de om il are ca regizor pe Steven S DeKnight. Rolurile principale le detin John Boyega, Scott Eastwood si Tian Jing.


Top Filme 2018:  Red Sparrow

 

Noul film care o are in rolul principal pe Jennifer Lawrence este o poveste despre o super-agenta recrutata de brigada „Sparrow School” si antrenata pentru a-si folosi corpul exact precum o arma. Regizorul Francis Lawrence a realizat un thriller dark ce se anunta de pe acum plin de suspans si scene spectaculoase.

Premiera va avea loc in martie.


Top Filme 2018:  Tomb Rider

 

Lara Croft se intoarce pe ecrane in martie, jucata de aceasta data de Alicia Vikander (Ex Machina). Filmul lui Roar Uthang a starnit deja o adevarata furtuna pe site-urile de socializare fiind acuzat ca are o abordare misogina din cauza modelului promovat: femeia sexy care bate tot ce prinde imbracata doar cu un maiou de culoare verde.

Premiera filmului va avea loc pe la mijlocul lunii martie.


Top Filme 2018:  A Wrinkle in Time

 

O productie Disney plina de culoare, bazata pe romanul de mare succes cu acelasi nume al autoarei Madeline L’Engle cu Oprah Winfrey intr-unul din rolurile principale. Un om de stiinta jucat de Chris Pine descopera formula calatoriei in timp si dispare, iar fiica lui (Storm Reid) incearca sa-l gaseasca. In film apare si Renee Witherspoon. Premiera va avea loc la finalul lunii martie.


Top Filme 2018:  Ready Player One

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Noul film al lui Steven Spielberg, primul dupa 13 ani, este asteptat ca painea calda de fanii genului sci-fi. Productia este bazata pe viziunea autorului Ernest Cline despre realitatea virtuala. Premiera va avea loc la sfarsitul lunii martie sau inceputul lui aprilie.

Top Filme 2018:  Avengers: Infinity War

 

Noua productie cu supereroi va avea premiera la sfarsitul lunii aprilie si ii va reuni pe: Spider Man, Doctor Strange, Razbunatorii si Gardienii Galaxiei.

Acestia vor face echipa pentru a lupta impotriva puternicului Thanos. Robert Downey Jr, Chris Pratt, Chris Exans joaca rolurile principale.


Top Filme 2018:  Deadpool 2

 

Simpaticul supererou se intoarce in luna mai pe marile ecrane. Povestea cu Ryan Reynolds si Sosh Brolin in rolurile principale frizeaza din nou absurdul: un bucatar supravietuieste unui atac al unui taur(?!!), insa isi pierde simtul gustativ. El intra intr-o aventura in care se lupta cu ninja, yakuza si caini obsedati sexual pentru a deveni cel mai tare ospatar din Mayberry.


Top Filme 2018:  Solo: O poveste Star Wars

 

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2018. Un alt prequel al celebrei serii Star Wars in care Han Solo ajunge sa faca cunostinta cu Chewbecca si da nas in nas cu Lando cu multi ani inainte de marea rebeliune. Premiera va avea loc la finalul lunii mai.


Top Filme 2018: Jurassic World: Fallen Kingdom

 

Daca va era dor de dinozauri, mai aveti de asteptat pana in luna mai. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard si legendarul Jeff Goldblum se intorc in parcul cu dinozauri, lasat parasit dupa ultima aventura acolo, pentru o noua aventura plina de adrenalina.


Top Filme 2018: Ocean’s 8

 

In iunie avem parte de o mega-supriza: un Ocean’s doar cu fete. Este povestea surorii lui Danny Ocean, interpretata acum de Sandra Bullock, si echipa ei (Anne Hathaway, Cate Blanchet) care pregatesc o lovitura de senzatie.


Top Filme 2018:  Ant Man and the Wasp

 

Marvel va da drumul pe piata in luna iunie unui proiect cu „mini-eroii” Ant Man si Wasp cu un „line-up” la fel de spectaculos precum prima productie din serie: Michael Douglas, Paul Rudd la care se adauga Evangeline Lilly in rol de viespe.


Top Filme 2018: Incredibles 2

 

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Filmul de animatie cu familia incredibililor revine in iulie, la 13 ani de la debut. Brad Bird este regizorul productiei.


Top Filme 2018: Mission: Impossible – Fallout

 

Tom Cruise face din nou imposibilul sa devina posibil. Este „doar” a sasea oara cand agentul Ethan Hunt se lanseaza intr-o cursa plina de actiune si adrenalina. Legenda spune ca scenele sunt atat de tari incat, in timpul unei cascadorii, Tom si-a rupt piciorul si cu toate astea a continuat scena pana la final. Premiera – in iulie.  


Top Filme 2018: Teen Titans Go! To The Movies

 

Tinerii titani se muta de pe micile pe marile ecrane. Robin, Cyborg, Beast Boy, Raven si Starfire au devenit de ceva vreme favoritii celor mici, iar filmul se anunta deja un mare succes de piata. Premiera este anuntata la inceputul lunii august.


Top Filme 2018: Venom

 

Un film cu supereroi despre care nu se stie inca prea mult, cu exceptia faptului ca ii va avea pe Tom Hardy, Woody Harrelson si Michelle Williams in distributie. Deci nu e de ratat. Actiunea are legatura cu Spider-Man, mai precis cu personajul negativ din cea de-a treia parte a seriei. Premiera – in octombrie.


Top Filme 2018: Mortal Engines

 

Un SF realizat pe baza unei povesti scrise de scenaristul Peter Jackson (Lord of the Rings) nu poate fi unul prost. Mai ales ca este prezentat ca prima parte a unei trilogii despre o lume post-apocaliptica, unde orasele circula pe roti si ataca alte orase... Lansarea productiei va avea loc inainte de Craciun.

 

Concluzia pentru Top filme 2018? Va fi un an interesant, vom avea ce sa vedem in cinematografe. Producatorii prefera insa sa nu riste nimic si sa mearga pe retete sigure. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si