De asemenea, in fata acestor parfumuri, chiar si el va fi mai sensibil, asa ca pot deveni arma ta secreta la o intalnire.

Un parfum care aproape a facut istorie si pe care il gasesti si pe lmj.ro, foarte renumit, castigator al premiului FiFi Award Fragrance Of The Year Women`s Luxe 2006 este Euphoria de la Calvin Klein. Notele de varf sunt rodie, zmeura, piersica si note verzi; notele de mijloc sunt orhidee, lotus si Champaca; iar notele de baza sunt lemn de mahon, ambra, mosc, violeta, paciuli si vanilie, ideal pentru femeia misterioasa.

Citeste si: Trucuri ca să aplici mai ușor oja semipermanentă!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tot din categoria “parfumuri pentru femei puternice” este Chloé Absolu de Parfum de la Choé. Cu nota de varf trandafir de Damasc; note de mijloc trandafir de Grasse si paciuli si nota de baza vanilie este un parfum floral care poate fi purtat si in timpul zilei. Il gasiti pe lmj.ro in diferite gramaje: de 30 ml, 50 ml si 75 ml.

Si daca esti o femeie ce pune pasiune in tot ceea ce face, care traieste intens fiecare clipa, asa cum ii spune si numele, Si Passione Eau De Parfum Intense de la Giorgio Armani va fi

parfumul care ti se potriveste perfect. Lansat in 2020, face parte din categoria celor mai recente parfumuri. Nota de varf este sirop de coacaze negre; nota de mijloc este iasomie; iar notele de baza sunt mosc alb, paciuli, cedru si vanilie, ceea ce il face un parfum foarte dulce, dar puternic totodata.

Citeste si: Tânăra care a șocat TikTok-ul. Ea le-a arătat internauților cât de mult schimbă machiajul o femeie

Ultimul enumerat, un parfum care a facut furori, un parfum care aproape ca nu mai are nevoie de prezentari Scandal by Night de la Jean Paul Gaultier, aparut la un an diferenta dupa clasicul “Scandal”, ajungand sa fie apreciat chiar mai mult. Parfumul este unul floral, reusind totusi sa iasa in evidenta prin acordurile orientale.

Acestea sunt doar cateva parfmuri pe care le puteti gasi pe lmj.ro, parfumuri de top, adorate in lumea intreaga.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si