Care sunt avantajele unui topper pentru saltea?

 
După cum spuneam, aceste toppere saltea au aparut pentru a corecta o problema pe care saltele de o calitate mai redusa o au si pentru a-ti conferi o pozitie corecta in somn astfel incat dimineata sa te trezesti odihnit. De ce sa iti schimbi salteaua si sa investesti atat de multi bani cand poti opta pentru unul dintre aceste toppere ieftine?
Iata care sunt cele mai importante avantaje ale topperelor pentru saltele:
Iti imbunatateste pozitia de somn si iti ofera un
plus de suport
Creste gradul de confort al patului sau al canapelei extensibile
Iti protejeaza salteaua, crescand astfel rezistenta acesteia in timp
Un lucru important pe care trebuie sa il mentionam este faptul ca poti beneficia de aceste avantaje doar daca alegi niste toppere saltea de cea mai buna calitate. Exista pe piata o gama larga de toppere realizate din diferite materiale, de la latex, pana la lana, puf sau bumbac. Cu toate acestea, cele mai folosite sunt topperele pentru saltea din burete sau din latex. Sa vedem care sunt caracteristicile fiecarui tip de toppere saltea si ce avantaje ne aduc.
 

Toppere din burete

Daca esti in cautarea unor toppere la preturi mici, atunci ar fi bine sa te opresti la cele din burete. Aceste toppere din burete ofera un confort maxim, avand o duritate medie-scazuta.
De obicei, topperele din burete sunt realizate din spuma poliuretana 100% si au o durata de viata de minim 10 ani. Luand in considerare toate aceste atribute, putem spune ca un topper de burete este perfect pentru situatiile in care nu vrei momentan sa schimbi salteaua, ci doar sa te bucuri de un somn mai bun. Cu toate acestea, topperele din burete nu sunt atat de rezistente in cazul unei utilizari intensive, fiind mai degraba recomandate pentru cazurile in care vrei sa ai o solutie de rezerva pentru momentele in care ai musafiri sau daca vrei sa amani cu cativa ani
cumpararea unei saltele noi.
 

Toppere din latex

De cealalta parte, topperele din latex ies in evidenta prin durata lor de viata mai ridicata. Spre deosebire de topperele din burete, topperele din latex au o duritate mai mare, sunt ferme si ofera un suport mai bun coloanei vertebrale. Mai mult decat atat, topperele din latex sunt hipoalergenice, rezistente la mucegai si praf, si ecologice. Chiar daca au mai multe avantaje decat topperele din burete, poti gasi si toppere ieftine din latex in magazine, daca stii unde sa cauti.
Dupa cum poti observa, ambele tipuri de toppere iti aduc avantaje importante si te ajuta sa ai parte de nopti linistite. In plus, aceste toppere sunt si extrem de versatile, ele putand fi folosite nu doar pe salteaua patului, ci si pe canapeaua extensibila daca vrei sa te bucuri de mai mult confort, sau ca saltea pe care sa doarma musafirii tai sau pe care sa se joace cei mici. Opteaza si tu pentru un topper pentru saltea de calitate si bucura-te de beneficiile pe care le are asupra sanatatii tale!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si