Astfel, de curând, au apărut topurile specializate pe vedete, iar printre acestea se numără unul extrem de interesant cu privire la artiştii români şi recunoaşterea pe care o au la nivel internaţional.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Mai exact, un site specializat în realizarea topurilor, facts-hub.com a dat publicităţii, de curând, clasamentul celor mai cunoscuţi muzicieni din România, iar surprizele nu au întârziat să apară în primii zece.

Şi, la nivel mondial, în top se regăsesc, aşa cum e de aşteptat, nume grele ale muzicii româneşti, artişti care au reuşit să treacă graniţele ţării noastre şi să se impună în toată lumea cu melodiile lor. Din acest motiv, nu e nicio surpriză că pe primul loc este Inna, urmată de maestrul naiului Gheorghe Zamfir, podiumul fiind completat de Alexandra Stan.

Cu toate acestea, pare surprinzătoare clasarea pe locul al patrulea a lui Mircea Baniciu, mult în faţa unor artişti precum Edward Maya (locul 5), Antonia (locul 8) sau Tom Boxer (locul 10). În ultimii ani, Mircea Baniciu a redevenit extrem de activ în muzică, iar concertele pe care le-a susţinut alături de trupa sa au fost suficient de numeroase, atât în România, cât şi în străinătate, pentru ca meritele lui să fie recunoscute şi

să reintre în topul celor mai populari artişti români.
Contactat de Wowbiz.ro, Mircea Baniciu a avut o reacţie cât se poate de fermă. ”Nu am nicio legătură, nu mă interesează asemenea topuri. Ca să fiu sincer, şi scuzaţi-mă că sunt atât de drastic, eu de unii din top nici nu am auzit. De un băiat care e şi producător, Tom Boxer, eu chiar nu am auzit…”, ne-a spus, amuzat, Mircea Baniciu.

Cum arată topul complet

1. Inna
2. Gheorghe Zamfir
3. Alexandra Stan
4. Mircea Baniciu
5. Edward Maya
6. Mircea Florian
7. Aura Urziceanu
8. Antonia
9. Vladimir Cosma (compozitor, dirijor şi violonist francez născut în România)
10. Tom Boxer


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si