Close sidebar
Close sidebar

Campioana mondială, Tori Bowie, a murit la 32 de ani

Medicii au transmis cauza decesului lui Tori Bowie. Campioana mondială Tori Bowie a murit, la doar 32 de ani, din cauza unor complicaţii legate de o sarcină.

Georgiana Balaban,

Tori Bowie a murit la 32 de ani.

[Sursa foto: Presa străină]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sprintena americană Tori Bowie, vicecampioană  olimpică la 100 de metri în 2016 şi apoi campioană mondială în 2017, a murit la începutul lunii mai în urma unor complicaţii legate de o sarcină, potrivit raportului autopsiei, anunţă presa americană, citată de lefigaro.fr.

Citește și: Doliu în lumea filmului: un star din ”Pirații din Caraibe” s-a stins din viață

Sportiva în vârstă de 32 de ani a fost găsită moartă în locuinţa sa din Orange County, Florida, de către o echipă a şerifului trimisă la faţa locului, după ce prietenii şi familia ei erau îngrijoraţi că nu a putut fi contactată.

Tori Bowie era însărcinată în opt luni

Potrivit USA Today, autopsia a arătat că Frentorish 'Tori' Bowie era însărcinată în opt luni şi era în travaliu în momentul decesului.

Citește și: Un milionar român s-a stins din viață. Deținea un restaurant exclusivist în New York

Potrivit autopsiei, este posibil ca aceasta să fi murit din cauza unor complicaţii legate de sarcină, în special eclampsie, care provoacă crize convulsive potenţial fatale asociate cu tensiunea arterială ridicată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Născută la 27 august 1990 la Sand Hill, într-o regiune rurală din Mississippi, şi crescută de bunica sa, Tori Bowie a trecut de la săritura în lungime la sprint în 2014, stabilind în acel an recordul mondial la 100 m cu timpul de 10,80 la reuniunea de la Monaco.

Citește și: Doliu în lumea muzicii: Tina Turner s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani

Ea a continuat să acumuleze un palmares uriaş de medalii într-un mod fulgerător, în primul rând prin câștigarea a trei medalii olimpice în 2016 la Rio, cu aur în ştafeta de 4x100 m, argint în proba de 100 m şi bronz în proba de 200 m.

În anul următor, la Londra, Tori Bowie a devenit campioană mondială în proba de 100 metri, câștigând în 10,85, şi a participat, de asemenea, la ştafeta de aur a echipei SUA în proba de 4x100 m.

Citește și: Soția lui Alexandru Arșinel a murit. Marilena s-a stins din viață la mai puțin de un an de la decesul regretatului actor

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI