Ei bine, dincolo de barbatul care joaca dur pe scena politica, Dragnea este un tata care ar face orice pentru fiica lui. Mostenitoarea politicianului, Alexandra (22 ani), este o tanara care a stat departe de localurile mondene, nu a fost implicata in scandaluri si a avut intotdeauna rezultate bune la invatatura, la BAC obtinand media 9,78.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alexandra este studenta la Facultatea de Limbi Straine, avand de mica o inclinatie catre acest domeniu, iar in timpul liber calatoreste prin tara, merge la cinematograf, la teatru sau la concertele iubitului ei, Alex Mataev, un artist cu potential care s-a afirmat la un concurs de talente.

Cei doi indragostiti formeaza un cuplu de patru ani si sunt nedespartiti, indragostitii iesind foarte rar separat, fiecare cu prietenii lui. Frumoasa Alexandra s-a obisnuit cu statutul de iubita de trubadur si are mare grija sa nu-l eclipseze pe partenerul ei de viata in fata camerelor, cand il insoteste pe solist la evenimente mondene tanara facand tot posibilul sa ocoleasca lumina reflectoarelor.

Mai multe detalii despre Alexandra Dragnea gasesti AICI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si