Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul către Capitală al DN 1 Braşov- Bucureşti.

La această oră, pe Valea Prahovei se circulă în coloană, de la limita cu judeţul Braşov, în zona staţiunilor Predeal, Azuga, Buşteni, Sinaia, până în oraşul Comarnic, pe tronsonul kilometric 104-107.

Citeste si: Sorin Grindeanu, după ce a participat la şedinţa PSD Timiş: Nu spun nici da, nici nu unei posibile reîntoarceri în politică

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Citeste si: Mesaj misterios al soţiei lui Michael Schumacher la şase ani de la gravul accident suferit de fostul pilot

"Pentru evitarea traficului aglomerat, a fost instituit dispozitiv de dirijare pe Valea Prahovei, şoferii putând opta şi pentru rutele ocolitoare, respectiv DN 1A Săcele – Ploieşti şi DN 73 Fundata – Piteşti", arată Infotrafic.

Citeste si: Timiş: O femeie din Siria a născut după ce a trecut ilegal frontiera

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor care acţionează pentru fluidizarea circulaţiei în zonele aglomerate, să adapteze viteza tuturor condiţiilor de drum şi de trafic, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule şi să semnalizeze înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, asigurându-se totodată.

 

Autor:
News.ro

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si