Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Prahova, Raluca Brezeanu, pe DN1, intre Nistoresti si Comarnic, s-a format coloana de masini pe sensul de urcare catre Brasov, viteza medie de deplasare fiind de 30 de kilometri la ora. Pe sensul de coborare dinspre statiunile montane, traficul rutier se desfasoara normal, informeaza news.ro.

Desi romanii se pot bucura de o minivacanta de Rusalii,  numarul rezervarilor pentru acest sfarsit de saptamana nu a crescut fata de cel inregistrat intr-un weekend obisnuit.

Agentii de turim au declarat ca se asteapta insa ca in statiuni sa se inregistreze aflux de turisti in aceasta perioada, multi dintre ei alegand sa urce si sa coboare in aceeasi zi de la munte.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De asemenea, potrivit Centrului Infotrafic, circulatia rutiera este intensa pe sensul catre litoral al autostrazii A2 Bucuresti- Constanta, intre kilometrii 52 si 58 traficul fiind ingreunat si din cauza producerii unui accident rutier. Autoturismele implicate in acest accident au fost mutate pe banda de urgenta si traficul va reveni la normal in scurt timp in aceasta zona, precizeaza Infotrafic.

In judetul Constanta, aglomeratie este inregistrata si in zona sensului giratoriu de la Agigea, unde automobilistii care se deplaseaza catre statiunile de pe litoral trec de la doua benzi de circulatie pe sens la una singura.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si