Close sidebar
Close sidebar

Trafic restrictionat pe mai multe artere din Capitala, din cauza unor lucrari

Traficul rutier este restrictionat, marti, pe mai multe artere din Capitala, intre care Soseaua Pantelimon, Calea Vacaresti/ Soseaua Oltenitei, Splaiul Independentei si bulevardul Regina Elisabeta, din cauza unor lucrari la carosabil, anunta politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, traficul va fi deviat sau restrictionat, din cauza lucrarilor, pe Soseaua Pantelimon, Calea Vacaresti/ Soseaua Oltenitei, strada Valea Ialomitei, strada Raul Doamnei, Calea Vacaresti, intre strada Martisor si Soseaua Oltenitei, Splaiul Independentei/ strada Piatra Craiului/ Soseaua Virtutii, Drumul Taberei /strada Sibiu, Splaiul Unirii/ Soseaua Mihai Bravu, strada Turnu Magurele, bulevardul Nicolae Grigorescu/ Splaiul Dudescu si bulevardul Regina Elisabeta, intre Piata Universitatii si Piata Mihail Kogalniceanu, unde vor avea loc lucrari de asfaltare pe timp de noapte.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Potrivit sursei citate, in ultimele 24 de ore, in Capitala s-au produs noua accidente rutiere, in urma carora 11 persoane au fost ranite usor, cauzele accidentelor fiind neacordarea de prioritate pietonilor si traversarea neregulamentara a pietonilor.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI