Close sidebar
Close sidebar

Trafic sau junglă? Sute de bucuresteni incalca regulile de circulatie in fiecare zi. Nici amenzile nu ii sperie! Imagini revoltatoare

Trafic sau junglă? Aceasta-i întrebarea. Pentru mulţi dintre noi, drumul de acasă până la serviciu şi înapoi este o adevărată umilinţă! Sute de şoferi încalcă regulile în fiecare zi şi nu dau doi bani pe cei care stau în coloană. Colegul meu Daniel Nicolăină nu a mai putut răbda şi i-a filmat în acţiune! ##VIDEO31103##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Traficul devine din ce in ce mai haotic, iar aglomeratia ne mananca ore bune din viata in fiecare zi. Care sunt cauzele va intrebati? Or fi prea multe masini sau prea multi soferi care incalca regulile?

Bineinteles ca tot cei care circula regulamentar au de suferit. Iata si rezultatul.

Iar daca dimineata reusiti sa va descurcati cu nervii neintinsi la maximum, la drum de seara slabe sperante sa ajungeti calm acasa!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Toti cei pe care ii vedeti sfideaza sute de participanti la trafic iar din cauza lor timpul celor corecti este furat in fiecare zi.

Ovidiu Munteanu, purator de cuvant la Politia Rutiera: „ Daca un conducator auto depaseste pe linia de tramvai si se pune in capatul coloanei se retine perminsul pe o durata de 30 de zile. Si amenda banuiesc. 4, 5 puncte amenda”.

Asadar domnilor politisti, cand aveti putintel timp si carnetul de amenzi pregatit, puteti strange in cateva ore sute de permise de conducere si bani pentru buget!

Iar daca alegeti sa mergeti pe sub pamant ca sa evitati traficul, karma se poate opune. E posibil sa dati peste asa ceva!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI