Close sidebar
Close sidebar

Traficul feroviar intre Predeal si Brasov, intrerupt din nou din cauza unui copac cazut. Sapte trenuri sunt afectate

Circulatia feroviara intre Predeal si Brasov, pe relatia Timisu de Sus – Darste, este intrerupta din nou, miercuri seara, dupa ce un copac a cazut peste liniile de inalta tensiune, sapte trenuri fiind afectate. Traficul in zona a mai fost intrerupt mai mult de jumatate de ora si miercuri la pranz, tot din cauza unui arbore cazut pe linia ferata.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii CFR Infrastructura au anuntat ca miercuri, incepand cu ora 15.40, circulatia feroviara a fost intrerupta pe relatia Timisu de Sus- Darste, in judetul Brasov, pe ambele fire, din cauza lipsei de tensiune la linia de contact, scrie news.ro.

Echipele de interventie au reusit sa inlaturare copacul cazut peste liniile de inalta tensiune, iar in prezent lucreaza la remedierea liniei de contact.

In urma incidentului, sapte trenuri- IR 346 Bucuresti Nord – Viena, IR 1633 Bucuresti Nord – Brasov, IR 1635 Brasov – Bucuresti Nord – Constanta, IR 1622 Timisoara Nord – Bucuresti Nord, IR 1746 Baia Mare – Bucuresti Nord, IR 1731 Brasov – Ploiesti Sud – Galati si R 3012 Brasov – Bcuresti Nord- sunt afectate.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

CFR Calatori precizeaza ca pasagerii care se afla in trenurile care stationeaza in Predeal si Brasov vor primi ceaiuri calde.

Reprezentantii CFR declarau initial ca la fata locului va fi trimisa o locomotiva diesel care sa preia garniturile stationate.

Traficul feroviar a fost blocat complet si miercuri la pranz, mai bine o jumatate de ora, intre Timisul de Sus si Predeal, in judetul Brasov, tot din cauza unui copac cazut pe linia ferata.

In urma intreruperii circulatiei pe relatia Predeal –Timisu de Sus, trei trenuri au acumulat intarzieri cuprinse intre 60 si 100 de minute.

Tot in cursul zilei de miercuri, incepand cu ora 13.25, circulatia feroviara pe relatia Izvorul Mures – Izvorul Olt a fost intrerupta aproape trei ore, din cauza lipsei de tensiune la linia de contact, determinata de un copac cazut.

Avand in vedere conditiile meteo, Compania  Nationala  de  Cai  Ferate  CFR  S.A.  isi  cere  scuze  pentru disconfortul creat si recomanda calatorilor ca inainte de a pleca sa solicite informatii despre eventualele intarzieri care se pot inregistra in traficul feroviar, la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la telefon 021/9521.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI