Close sidebar
Close sidebar

Tragedia a lovit din nou pe calea ferata! Un batran a murit lovit de tren, in timp ce incerca sa-si salveze sotia

Doi soti octogenari, care au incercat, sambata, sa traverseze calea ferata de pe raza municipiului Lugoj prin loc nepermis, au fost loviti de un marfar, barbatul pierzandu-si viata pe loc, iar batrana fiind transportata la spital in stare grava, scrie Agerpres.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

''ISU Banat a fost solicitat sa intervina la acest accident, comanda misiunii fiind preluata de echipajul medical de la SAJ'', a declarat purtatorul de cuvant al ISU Banat, Elena Megherea.

in timp ce incercau sa traverseze sinele, femeia si-a pierdut echilibrul si a cazut in genunchi pe calea ferata, iar sotul acesteia, vazand ca se apropie trenul, a incercat sa o ridice, fiind surprinsi de marfarul al carui mecanic nu a mai putut evita tragedia.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Barbatul a murit pe loc, iar femeia a fost aruncata cativa metri pe linia ferata si preluata, ulterior, de ambulanta in stare critica, fiind dusa la spital.

Circulatia feroviara pe relatia Lugoj-Caransebes a fost blocata pana s-au realizat cercetarile de catre politia feroviara. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI