”Am obținut lista de pasageri și putem confirma, potrivit datelor pe care le avem până în prezent, că nu există cetățeni români printre victimele acestui incident nefericit. Am exprimat condoleanțe pentru familiile victimelor acestui eveniment tragic”, a declarat Bogdan Aurescu.

Citeste si: VIDEO| Val de speculații după prăbușirea avionului ucrainean în Iran. Ce spun martorii oculari

Ministrul a vorbit și de seria de atacuri din ultima vreme

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a vorbit și despre atacul iranian cu rachete asupra a două baze militare americane în Irak. Oficialii americani spun că nu au fost victime, deși Teheranul a anunțat moartea a cel puțin 80 de „teroriști americani”.

Citeste si: Atac iranian cu rachete asupra unor baze irakiene în care se aflau militari americani

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ministrul afacerilor externe a amintit că militarii români aflați în Irak nu au fost afectați.

”Cetățenii români nu sunt afectați de aceste evoluții”

„Având în vedere că o serie de rachete au vizat și regiunea Erbil, unde să găsește o comunitate de aproximativ 180 de cetățeni români, prin Consultatul general al României de la Erbil am putut confirma că cetățenii români nu sunt afectați de aceste evoluții”, a mai spus Aurescu.

Citeste si: Un avion ucrainean cu 176 de persoane la bord s-a prăbușit la scurt timp după decolare. Toți pasagerii au murit

Foto: HEPTA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si