În imaginile surprinse pare că avionul ar fi luat foc în aer, iar apoi a explodat la contactul cu solul. Nici unul dintre cei 176 de oameni aflaţi la bordul aernovei Boeing 737, nu a supravieţuit.

Avionul aparţinea unei companii aeriene ucrainene şi a decolat de pe Aeroportul din Teheran, cu destinaţia Kiev. Martorii spun că s-a auzit o bubuitură puternică, iar ce au găsit la faţa locului este terifiant.

Citeste si: VIDEO| Întreaga lume, în alertă după atacul iranian asupra bazelor SUA. Teheranul amenință cu noi lovituri

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Martor ocular: Era aproape ora 6.00 când am auzit o explozie. Eram în drum spre muncă, dar m-am întors şi am ajuns aici la zece minute după ora 6.00. Când am ajuns, avionul şi corpurile pasagerilor erau spulberate în multe bucăţi.

Locul prăbuşirii a fost înţesat de resturi care ardeau, împăştiate pe o suprafaţă întinsă. Imaginile din timpul zilei arată dimensiunea dezastrului. Peste tot erau aruncate bagaje, jucării şi resturi din fuzelaj.



Echipele de salvare ajunse la faţa locului nu au putut decât să constate că nu există supravieţuitori şi să adune cadavrele.

Citeste si: Atac iranian cu rachete asupra unor baze irakiene în care se aflau militari americani

Agenţia iraniană de presă Fars News a anunţat că aeronava a luat foc la două minute de la decolare şi s-a prăbuşit de la o înălţime de 2500 de metri.

Aceasta mai susţine că tragedia ar fi avut loc din cauza unor probleme tehnice.

Cu câteva ore înainte de prăbuşirea avionului, Gardienii Revolutiei din Iran au revendicat atacurile asupra celor două baze militare americane din Irak.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si