Close sidebar
Close sidebar

Tragedia din Israel se repetă în Olanda. Doi oameni au fost împușcați mortal în timp ce luau masa

Două persoane au fost ucise miercuri când un bărbat înarmat a deschis focul într-un restaurant McDonald's din Zwolle, nordul Olandei, au indicat poliţia şi presa olandeză, potrivit AFP.

Laura Macovei,

Tragedia din Israel se repetă. Doi oameni au fost împușcați mortal în Olanda

[Sursa foto: Captură ecran YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două persoane au fost ucise într-un atac armat ”, a informat poliţia pe Twitter, radioul local RTL Oost precizând că incidentul a avut loc în jurul orelor 18.00 (16.00 GMT).

Atac „țintit”

Potrivit martorilor, victimele luau masa în restaurant când un individ înarmat a intrat şi a deschis focul, în ceea ce pare a fi un atac „ţintit”.

Poliţia şi serviciile de prim-ajutor au intervenit, membrii echipei de salvare au încercat să-l resusciteze pe unul dintre răniţi, fără rezultat însă.

Citeste si: Ce înseamnă afazia, boala care îl face pe Bruce Willis să renunțe definitiv la actorie

Atacatorul a fugit, iar poliţia a lansat un apel la martori şi a închis zona, survolată în prezent de un elicopter.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Cinci persoane ucise în Israel

Este vorba despre un atacator arab, despre care se crede că ar fi deschis focul când se afla în mașină. Acesta a împuşcat mortal cel puţin cinci persoane într-o serie de atacuri armate într-o suburbie a oraşului Tel Aviv din Israel, au anunţat serviciile de salvare locale, potrivit Reuters.

Citeste si: O ucraineancă a povestit cum au pătruns trupele ruse în casă: „Ne-au luat și lenjeria de pat”

Atacul nu a fost revendicat deocamdată. Potrivit unor media israeliene, serviciile de securitate israeliene sunt de părere că atacatorul este un palestinian.

„  Din păcate, am constatat moartea a cinci persoane  ”, a declarat, pentru postul de televiziune Kan, Elie Bin, director al Magen David Adom, echivalentul israelian al Crucii Roşii.

În cursul serii, locuitori din Bnei Brak, localitate ultraortodoxă la periferia Tel-Aviv-ului, apoi cei din localitatea învecinată Ramat Gan au spus că un bărbat circula cu o maşină şi deschidea focul asupra trecătorilor, informează Agerpres.

Poliţia a precizat că l-a ucis pe atacator, fără a-i dezvălui identitatea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI