Corina de la Exatlon are 21 de ani și este din Pitești. Când avea vârsta de numai 3 ani, ea și-a pierdut tatăl. Lipsurile din viața ei au făcut-o să aleagă psihologia ca profesie.

„Este visul ei de când era mică. Noi i-am spus că această profesie presupune o încărcătură emoțională foarte puternică, dar cred că de la mai puțin de 14 ani spunea că vrea să devină psiholog.

Și o întrebăm de ce își dorește lucrul acest și ne spunea că îi place foarte mult să asculte oamenii și să vorbească cu ei, lucru care mă făcea să zâmbesc pentru că era un copil, nu îmi dădeam seama ce poate să înțeleagă ea din toate acestea. Corina este un copil foarte bun, foarte serios și a învățat singură, cu puterile ei. Și a terminat cu media aproape de 10”, povestește Diana Pătrașcu, mama razboinicei, despre momentul în care a înmugurit în sufletul fiicei sale dorința de a-i ajută pe ceilalți. Corina este masterandă în Psihologie Clinică, în cadrul Facultății de Psihologie.

Pierderea tatălui a fost o tragedie pentru familie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„A fost o tragedie pentru noi, dar am reușit să trecem peste această nenorocire cu ajutorul familiei, al prietenilor. Tatăl Corinei a avut din naștere o malformație congenitală, a fost tratat în copilărie, dar tratamentul a fost întrerupt de către medici când acesta avea vreo opt ani. Când avea 22, 23 de ani a început să aibă stări de rău, îl duceau la urgențe. Acolo au depistat tot felul de probleme, dar nimic din ceea ce a fost cu adevărat.

Îl investigau, îl trimiteau acasă, toate bune și frumoase și, la un moment dat, s-a întâmplat nenorocirea, la 2-3 ani de când au început să apară stările de rău”, își amintește mama razboinicei perioada pe când avea 22 de ani și s-a trezit singură cu un copil de crescut.

Mama Corinei s-a recăsătorit, iar concurenta de la Exatlon are o relație foarte bună cu tatăl său vitreg.

„Relația mea cu tatăl meu vitreg este una foarte bună, ne înțelegem bine. E ceva care îmi lipsește, adică mă mai gândesc uneori la tatăl meu natural, e ceva normal și firesc”, povestea războinica înainte de a pleca în aventură vieții sale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si