El și soția sa, Petronela ar fi împlinit 11 ani de la căsătorie, conform spynews.ro.

Până la începutul lunii august când a avut loc tragedia, cei doi au trăit o viață liniștită și fericită, alături de cei patru copii ai lor.
Soția părintelui a ținut să își exprime durerea copleșitoare pe rețelele de socializare, acolo unde își exprimă și dragostea eternă faţă de bărbatul care i-a dăruit patru copii.

 

 

Citeste si: Cristian Pomohaci, trei mandate de aducere la tribunal! Fostul preot a invocat din nou motive medicale pentru a nu da ochii cu judecătorii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mesajul Petronelei a devenit viral pe internet:

„Mai tare decât moartea e Iubirea!"

 

Citeste si: VIDEO| S-a redeschis dosarul în cazul fostului episcop al Hușilor, cercetat pentru relații sexuale cu minori! Informațiile care au șocat o țară întreagă

„Astăzi...ieri...acum un an...acum 11 ani ne întorceam acasă fericiți și mulțumiți de nunta noastră simplă. Doar între prieteni și câteva rude.

N-am vrut altceva, ne temeam să nu ”stingherim” cumva prezența lui Hristos sau să plece din cauza vreunui nuntaș mai petrecăreț... Am vrut să păstrăm duhul Liturghiei și al Cununiei, iar la agapa bucuriei să ne însoțească Cel ce ne-a unit pentru veșnicie. Dragul meu, 11 ani... nu știu când s-au scurs, dar i-am trăit alături de tine și asta prețuiește cât un secol", a scris soţia regretatului preot pe contul de Facebook.

 

Citeste si: Reacția mamaei Luizei Melencu după ce soția lui Dincă a ieșit de la audieri: "Ascunde ceva"

Tânărul preot a murit în accidentul de la Bacău în urmă cu o lună din cauza unui autovehicul care a intrat pe constrasens şi l-a lovit în plin, în timp ce se afla în propria mașină.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si