Close sidebar
Close sidebar

Tragedie feroviara soldata cu cel putin 15 morti si peste 40 de raniti! Bilantul este in crestere!

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata si alte 40 au fost ranite, miercuri, in coliziunea a doua trenuri in provincia Beheira, din nordul Egiptului, a anuntat un purtator de cuvant al Ministerului Transporturilor, citat de agentia de presa MENA.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

Doua vagoane de calatori au fost separate de un tren si au intrat in coliziune cu un tren de marfa, a declarat directorul pentru securitate din provincia Beheira, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit AFP, un numar de 30 de ambulante au fost trimise imediat la Kom Hamada, localitatea in care s-a produs accidentul, a indicat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Khaled Megahed, care a precizat ca victimele au fost transportate la spitale.

Egiptenii reclama de mult timp faptul ca guvernele care s-au succedat la conducerea tarii nu au reusit sa aplice standardele de siguranta pentru caile ferate. Numeroase accidente au accentuat in continuare nemultumirea populatiei fata de starea precara a retelei de transport feroviar.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Acest accident survine la jumatate de an dupa ciocnirea a doua trenuri, in apropiere de orasul egiptean Alexandria, incident in care si-au pierdut viata 42 de persoane si peste 100 au fost ranite.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI