Din datele Poliției, accidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 21.00. Tânărul ar fi pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat în afara carosabilului. A suferit leziuni grave, care i-au cauzat decesul, a doua zi, la spital. Accidentul s-a petrecut pe DJ 704 A, în afara localității Pianu. Tânărul nu avea permis de conducere.

Potrivit unor surse Alba24, acesta mergea cu motocicleta de teren, ca să o alimenteze cu carburant și ar fi derapat într-o curbă. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea impresionantă a tinerei de 20 de ani care își va crește bebelușul cu cei patru iubiți ai săi: „Suntem încântaţi”

Vestea a cutremurat comunitatea locală. Cunoștințele acestuia au postat mesaje emoționante pe rețeaua de socializare.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens,… Dumnezeu să-l odihnească în pace”!… Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. Sincere condoleanțe familiei mult îndurerate!!

Citeste si: Accident în Ploiești! Un autoturism a ajuns în peretele unei case

Dumnezeu ni te-a luat, suflet bun, prea repede de lânga noi, Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grija de tine acolo sus între îngeri. Tu să ai grija de noi de acolo de sus și noi nu o să te uităm niciodată, prieten drag.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si