Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în Alba. Un tânăr a murit într-un accident de motocicletă. Tocmai împlinise 18 ani

Un tânăr din Pianu de Jos care tocmai împlinise 18 ani a murit într-un tragic accident de motocicletă, la câteva ore după ce tocmai împlinise 18 ani.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din datele Poliției, accidentul s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 21.00. Tânărul ar fi pierdut controlul motocicletei și s-a răsturnat în afara carosabilului. A suferit leziuni grave, care i-au cauzat decesul, a doua zi, la spital. Accidentul s-a petrecut pe DJ 704 A, în afara localității Pianu. Tânărul nu avea permis de conducere.

Potrivit unor surse Alba24, acesta mergea cu motocicleta de teren, ca să o alimenteze cu carburant și ar fi derapat într-o curbă. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Povestea impresionantă a tinerei de 20 de ani care își va crește bebelușul cu cei patru iubiți ai săi: „Suntem încântaţi”

Vestea a cutremurat comunitatea locală. Cunoștințele acestuia au postat mesaje emoționante pe rețeaua de socializare.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens,… Dumnezeu să-l odihnească în pace”!… Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu.

Sincere condoleanțe familiei mult îndurerate!!

Citeste si: Accident în Ploiești! Un autoturism a ajuns în peretele unei case

Dumnezeu ni te-a luat, suflet bun, prea repede de lânga noi, Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grija de tine acolo sus între îngeri. Tu să ai grija de noi de acolo de sus și noi nu o să te uităm niciodată, prieten drag.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI