Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în Craiova. O gravidă de 36 ani, suspectă de coronavirus, a murit într-un salon izolator

O femeie în vârstă de 36 ani, gravidă în ultimul trimestru de sarcină, a decedat într-un spital din Craiova, în izolator. Cauza morţii nu a fost încă stabilită.

Razvan Ilie,

Din păcate, nici copilul nu a putut fi salvat, deși femeia se afla în ultimul trimestru de sarcină

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O gravidă de 36 ani a murit în această dimineaţa la UPU Craiova. Femeia a fost transferată de la Spitalul suport-COVID-19 din Băilesti, la spitalul Filantropia-Maternitate. De aici, însă, pentru că Terapia Intensivă a spitalului nu este prinsă în protocolul COVID, a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, potrivit Adevarul.ro.

Starea femeii era gravă, avea temperatură şi respira greu, saturaţia în oxigen fiind sub 80 unităţi. Gravidei i s-au prelevat probe pentru efectuarea testului, fiind plasată într-un salon izolator, în aşteptarea rezultatului.

Citeste si: Pacienții cu diabet, risc dublu de deces din cauza coronavirusului

Un medic ginecolog a consultat-o în UPU, acesta constatând că starea pacientei este stabilă. Toate acestea s-au petrecut azi-noapte, în această dimineaţă, în jurul orei 10.00,

femeia intrând însă în stop cardio-respirator şi decedând.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Din păcate, nici copilul nu a putut fi salvat, deși femeia se afla în ultimul trimestru de sarcină.

Spitalele militare din țară vor prelua mai mulți pacienți COVID-19

Spitalele din România sunt copleșite de numărul mare de bolnavi de COVID, astfel încât se trece la măsuri de urgență, ca în timp de război. Sistemul medical primește sprijin din partea armatei.

Direcția Medicală a MApN a dispus suplimentarea forțelor și mijloacelor pentru ca spitalele militare să vină în sprijinul celor civile.

La Sibiu, care se confruntă cu cea mai mare creștere a cazurilor din țară, Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” își va extinde, începând din data de 13 noiembrie, capacitățile de tratare a pacienților pozitivi la infecția cu SARS-CoV-2.

Citeste si:   Studenții la Medicină, aduși de Guvern în prima linie a luptei împotriva COVID-19 (VIDEO)

Sursa: Adevarul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI