Polițiștii din cadrul IPJ Hunedoara au fost sesizați sâmbătă dimineață că un bărbat s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Deva. Bărbatul s-a stins din viață în urma incidentului nefericit. 

Ajunși la locul accidentului polițiștii au constatat că bărbatul este un cetățean italian în vârstă de 37 de ani. 

Potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracțiuni. 

Citește și: VIDEO |Adi a murit după ce a fost împușcat de un inginer silvic care voia să sacrifice un vițel

Ce au transmis reprezentanții IPJ Hunedoara?

„La data de 08 aprilie 2023, ora 08:14, Poliția Municipiului Deva, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Mihai Viteazul din municipiul Deva, un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 7 al unui bloc, iar în urma impactului cu solul, acesta a decedat.
Poliţiştii ajunși la fața locului, au constatat că, este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, cetățean italian.
Din primele cercetări preliminare, nu sunt suspiciuni de comiterea vreunei infracțiuni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Tiberius este acuzat că și-ar fi ucis cu sânge rece fratele mai mic. Românul neagă orice acuzație: „A fost un accident”

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Accident rutier mortal în București. Victima este un motociclist

Un motociclist a avut parte de un sfârșit cumplit după ce motocicleta pe care o conducea s-a ciocnit cu un autovehicul, pe o stradă din Capitală. Bărbatul avea 49 de ani.

Un motociclist a murit,  după ce motocicleta pe care o conducea s-a ciocnit cu un automobil, accidentul având loc vineri seară, pe o stradă din Capitală.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„La data de 7 Aprilie a.c., în jurul orei 22:10, prin intermediul SNUAU 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la un accident de circulație care a avut loc pe str. Postăvarului.

Citește și: Scandal noră-soacră terminat cu ordin de protecție. O femeie din Brașov a ajuns pe mâna polițiștilor după ce și-a agresat fizic viitoarea noră

Din informațiile preliminare, conducătorul unei motociclete, un bărbat în vârstă de 49 de ani, care circula pe str.  Postăvarului, dinspre Bd. Nicolae Grigorescu către Bd. 1 Decembrie 1918, ajuns în dreptul imobilului cu nr. 24, a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de către o tânără în vârstă de 19 ani, care se deplasa pe aceeași arteră de circulație din sens opus”,  transmite Brigada de Poliție Rutieră.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: O tânără de 19 ani s-a stins din viață în urma unui accident pe ATV. Cei doi s-au înfipt direct într-un stâlp de beton

Citește și: O tânără de 19 ani s-a stins din viață în urma unui accident pe ATV. Cei doi s-au înfipt direct într-un stâlp de beton


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si