Pompierii Secţiei Băileşti au fost apelaţi, duminică noapte, la ora 3:57, fiind anunţaţi că a izbucnit un incendiu în blocul 7A, de pe Aleea General I. Ghenescu.

"La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul era lichidat de către cetăţeni. În urma incendiului, a rezultat decesul prin intoxicare cu fum a doi copii minori în vârstă de trei ani, respectiv un an. În urma acestuia, au ars articole vestimentare, parchetul pe o suprafaţă de aproximativ un metru pătrat şi covorul pe aceeaşi suprafaţă", a declarat lt.

col Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al ISU Oltenia.

Pompierii au făcut primele verificări la faţa locului şi au stabilit ca drept cauză a incendiului focul deschis în spaţii închise, şi anume o lumânare pe care mama copiilor a aprins-o înainte de culcare şi pe care a uitat-o aprinsă.

Cei doi minori locuiau doar cu mama lor, într-un apartament debranşat de la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

La momentul sosirii pompierilor, mama celor doi copii a fost găsită în faţa imobilului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si