Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis duminică faptul că polițiștii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 606 A, în comuna Argetoaia.

Tânărul nu a mai avut nicio șansă

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un tânăr de 30 de ani, din comuna Argetoaia, în timp ce conducea o motocicletă pe D.J.

606 A, din localitate, în condiţii ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod ”, a precizat IPJ Dolj.

Citește și: Tragedie în noaptea de Revelion, la Cotnari. O mașină a spulberat mai mulți pietoni. Un copil e în stare gravă

Sursa citată a menţionat că la faţa locului a fost prezent un elicopter SMURD, însă, în urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul tânărului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Incident tragic în Brașov. O adolescentă a fost grav rănită în urma unui accident în Masivul Postăvaru

O adolescentă de 17 ani s-a accidentat grav pe Vârful Postăvaru și a suferit răni în zona capului. Din cauza condițiilor meteo, elicopterul SMURD nu a putut ajunge la fața locului.

Citește și: Cazul șocant al fostului deputat de Gorj care a încercat să se sinucidă înainte de Anul Nou

În această după-amiază, fata de 17 ani a urcat pe Masivul Postăvaru. Din cauza condițiilor de vizibilitate redusă, aceasta s-a accidentat.

Salvamontiștii  din Poiana Brașov au intervenit imediat, dar elicopterul SMURD, ajuns la fața locului, nu a putut ajunge până în vârf.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si