Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în Franța. O româncă s-a stins din viață într-un accident cu autorulota condusă de soțul ei

Durere fără margini pentru familia unei românce în vârstă de 69 de ani din Franța. Femeia și-a pierdut viața după un accident cumplit care a avut loc în Bram, pe A61, pe direcția Carcassonne-Toulouse. La volanul autorulotei se afla chiar soțul victimei.

Alexandra Costea,

Tragedie în Franța. O româncă s-a stins din viață într-un accident cu autorulota condusă de soțul ei


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia în care românca în vârstă de 69 de ani și-a pierdut viața a avut loc sâmbătă, 10 septembrie 2022, în jurul orei locale 11 dimineața. Șoferul autorulotei, soțul român al victimei, care se deplasa în direcția Toulouse, a pierdut controlul vehiculului după ce a explodat o anvelopă. Mașina a căzut peste balustradă și a ajuns sub autostradă.

Citeste si: Un polițist a fost băgat în comă de către un interlop. Agentul a supraviețuit miraculos

La fața locului au fost trimiși de urgență aproximativ 15 pompieri din Castelnaudary, Bram și Carcassonne. Totodată, o echipă de medici a ajuns de urgență la locul producerii tragediei.

Femeia nu a mai avut nici o șansă. A murit pe loc

Românca în vârstă de 69 de ani a fost găsită e medici în stop cardiorespirator. În ciuda tuturor eforturilor depuse de cadrele medicale, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața victimei. Soțul ei, tot de cetățenie română, în vârstă de 74 de ani, a rămas încarcerat în fiarele contorsionate ale autorulotei, dar, din fericire, salvatorii au reușit să îl scoată de acolo. Bărbatul suferă de o fractură deschisă a membrelor inferioare.

Acesta a fost transportat imediat la camera de urgență a spitalului Carcassonne. Cuplul de români era stabilit de o vreme în Franța.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: La 54 de ani, o femeie a pierdut "din dragoste" zeci de mii de lei. Ce metodă de înșelăciune a folosit bătbatul care a păgubit-o

Oamenii legii au intervenit rapid. Traficul în dreptul locului accidentului a fost deviat pe o singură bandă, cea din stânga. Circulația fost perturbată considerabil, astfel încât s-a ajuns la o încetinire a vitezei de până la 5 km/h, ceea ce a dus la o prelungire a timpului călătoriei fiecărui participant la trafic cu aproximativ o jumătate de oră.

Jandarmii au deschis o anchetă și au efectuat cercetările obișnuite pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Citeste si: Accident fatal de motocicletă pentru un tânăr român din Italia. Florin urma să devină tată

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI