Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în Franța! Un tată și fiul său, sfârșit cumplit, după ce un zid s-a prăbușit peste ei

Doi români, tată și fiu, stabiliți în Franța și-au pierdut viața la locul de muncă. Un zid s-a prăbușit peste ei în timp ce lucrau pe șantier.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Momente cumplite pentru o familie din România! Un bărbat în vârstă de 52 de ani și fiul său de 21 de ani și-au găsit sfârșitul chiar la locul de muncă, joi, 18 ianuarie.

Cei doi lucrau pe un șantier din Franța, în localitatea Istres atunci când a avut loc incidentul teribil. Mai exact, un zid s-ar fi prăbușit peste ei, însă nu se știe în ce circumstanțe.

Intervenție spectaculoasă pentru scoaterea victimelor de sub ruine

A fost o adevărată desfășurare la fața locului. 30 de pompieri, inclusiv specialiști în astfel de operațiuni de salvare au fost mobilizați ca să scoată victimele de sub dărâmături. Din păcate, bărbatul a fost declarat decedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Fiul său a fost și el scos, însă la doar câteva ore a decedat.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Mama băiatului ar fi fost cea care a sunat după ajutor, a informat France Info, citat de  Digi 24.  

 

Stire in curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI