Un incident șocant s-a petrecut în Iași. Doi soți au coborât în beciul casei, iar destinul tragic i-a despărțit pentru totdeauna. Din cauza monoxidului de carbon, soția a murit intoxicată. Bărbatul a fost găsit lângă cadavrul femeii, în stare gravă.

Femeie moartă după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Incidentul tragic s-a petrecut în localitatea Focuri din județul Iași. O femeie în vârstă de 39 de ani a coborât în beciul gospodăriei cu soțul său, un bărbat în vârstă de 43 de ani.

În încăpere s-ar fi aflat must, băutură care era în fermentație. Din cauza monoxidului de carbon din beci, femeia s-a intoxicat și a murit.

Citește și: Daniel, un român care a dispărut de 4 zile în Italia, a fost găsit fără suflare. Bărbatul de 46 de ani, descoperit într-un canal

Potrivit informațiilor transmise de news.ro, cei doi soți ar fi fost găsiți de un vecin. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut face nimic pentru a o salva pe femeie. Potrivit unui medic, trupul femeii de 39 de ani nu a fost supus manevrelor de resuscitare, prezentând semne de moarte instalate, precum rigiditate cadaverică și tegumente reci.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Victima de sex feminin a fost extrasă în stop cardio-respirator, cu semne de moarte instalate. Ea prezenta rigiditate cadaverică şi tegumente reci. S-a declarat decesul, pacienta neavând indicaţie de resuscitare", a declarat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu. 

Citește și: Viața bate filmul! Povestea unui fost luptător MMA care a înviat din morți, la 40 de minute după ce a fost declarat decedat: ”Am cunoscut ce înseamnă să treci în neființă”. Tânărul a făcut 10 stopuri cardiace

Lângă trupul neînsuflețit al soției se afla bărbatul acesteia. Acesta a fost găsit în viață și în stare conștientă. Bărbatul se afla într-o stare de confuzie, motiv pentru care nu a putut oferi informații despre timpul petrecut în beci. Acesta s-a intoxicat, la rândul lui, cu monoxid de carbon, și a fost transportat la cu elicopterul SMURD la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut incidentul.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si