Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în lumea artistică! Îndrăgita actriță A MURIT în somn

Doliu în lumea filmului, după ce o legendară actriță a murit în somn! Este vorba despre June Whitfield, renumită pentru rolurile comice din serialele și telenovele de top din Marea Britanie.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

June Whitfield a murit vineri noapte, la vârsta de 93 de ani, potrivit BBC. Actrița a jucat în numeroase producții, cele mai renumite fiind creațiile BBC „Terry and June” și „Absolutely Fabulous”.

Timp de șase decenii, actrița originară din Londra apărea frecvent la TV și radio. Alte apariții memroabile a avut în filmele „Carry On”, „Hancock’s Half Hour”, „Friends” sau „EastEnders”.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Oamenii și-au exprimat tristețea în mediul online, acolo unde admiratori de pretutindeni și-au luat adio de la June Whitfield.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI