Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în lumea fotbalului! Alexei Lomakin, tânăra speranţă a naţionalei Rusiei, a murit

Alexei Lomakin, un tânăr fotbalist de numai 18 ani a fost găsit mort, la numai 3 zile de când a fost dat dispărut.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexei Lomakin, juniorul de numai 18 ani al echipei de tineret a Lokomotiv Moskova a fost găsit mort, după ce fusese dat dispărut de 3 zile. Tragica veste a fost dată chiar de către clubul tânărului fotbalist, prin intermediul unui mesaj postat pe reţelele de socializare.

Mama lui Alexei Lomakin a declarat că fiul său a plecat la club pentru o procedură medicală, după care a petrecut noaptea în Moscova, dar acesta nu a mai putut fi contactat pe telefonul mobil, scrie presa internaţională.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Toate lucrurile lui Alexei Lomakin au fost găsite într-un taxi, mai exact rucsacul şi telefonul mobil, iar mama fotbalistului susţine că acesta a plecat în oraş cu un prieten şi au consumat alcool şi probabil din cauza tratamentului medicamentos pe care şi-l administra, este foarte posibil să se fi implicat în lucruri anormale.

 

Sursa: Spynews

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI