Conform polițiștilor, copilul nu prezenta urme de violență, iar anchetatorii urmează să o audieze pe mama minoră.

Un copil de două luni a fost găsit mort în casă

”La data de 22 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat, despre faptul că un copil în vârstă de 2 luni a decedat în locuinţa sa din municipiul Ploieşti.

Citește și: Un copil, în vârstă de doi ani, a murit de foame după ce a rămas singur acasă. Tatăl lui a murit în urma unui atac de cord

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificată mama minorului, o tânără în vârstă de 15 ani şi copilul, care nu mai prezenta semne vitale, decesul fiind declarat de echipajul medical sosit la faţa locului”, a transmis, miercuri, IPJ Prahova.  

Anchetatorii urmează să stabilească cauza decesului

La prima vedere trupul bebelușului nu prezenta urme de violență, iar trupul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova.

Citește și: Povestea șocantă a femeii care a ajuns să fie sclavă sexuală pentru elita Europei. „Am fost violată de 1716 ori pana sa împlinesc 12 ani”

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi act sexual cu un minor.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si