Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Portugalia! 12 persoane au murit zdrobite de un copac care a cazut peste ele si alte 52 au fost ranite

Cel putin 12 persoane au murit zdrobite de un copac care a cazut peste ele marti, in timpul unei sarbatori religioase, pe Insula portugheza Madeira, au anuntat autoritatile.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alte 52 de persoane au fost ranite in acest accident, in apropiere de Funchal, capitala insulei, a adaugat un reprezenant al Guvernului, Pedro Ramos.
Presa portugheza a prezentat anterior bilanturi contradictorii.

Potrivit postului public de televiziune RTP, pâna la 11 persoane au murit, iar alte 35 au fost ranite, Postul de radio TSF a anuntat doi morti si zece raniti.

Copacul a cazut intr-un loc in care avea loc o sarbatoare religioasa traditionala. Aceasta sarbatoare- Nossa Senhora do Monte- este cel mai important eveniment de acest fel de pe insula. Ea are loc in perioada 14-15 august si atrage numeroase persoane la o biserica situata la periferia orasului.

Premierul portughez Antonio Costa a transmis condoleante familiilor si prietenilor victimelor.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

”Transmit condoleante pentru victimele accidentului de pe (Insula) Madeira ”, a scris el intr-un mesaj postat pe Twitter, potrivit News.ro.

 

Costa a anuntat ca Guvernul de la Lisabona a contactat autoritatile de pe insula si le-a oferit ajutorul.

O intregistrare transmisa in direct pe Facebook a surprins tot momentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI