Doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, și-au pierdut viața într-un accident rutier cumplit. Mașina în care se aflau s-a izbit de un zid de beton, într-o localitate din Vâlcea.

Cum s-a petrecut evenimentul tragic?

Tinerii de 17, respectiv 22 de ani au decedat, după ce șoferul mașinii a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei și s-a izbit de un zid de beton.

"În urma deplasării la față locului s- au constatat că în eveniment a fost implicată o singură mașină, iar accidentul s-a soldat cu decesul șoferul de 23 de ani și pasagerului de 17 ani.

A fost deschis un dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate", arata IPJ Vâlcea.

Șoferul care a produs accidentul avea trei zile de când lucra ca livrator la o pizzerie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Tagedie în Cluj. Doi bărbați au murit după ce autoutilitara în care se aflau a lovit un autocamion

Doi bărbați au murit după ce autoutilitara în care se aflau a lovit un autocamion

Un tragic accident rutier a avut loc la Cluj. Doi bărbați din Harghita au decedat în această dimineață. Autoutilitara în care se aflau a intrat pe contrasens și a lovit un autocamion.

Șoferul circula cu viteză și a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. A lovit în acel moment ansamblul de vehicule condus de un șofer de origine turcă.

Citește și: VIDEO- Tagedie în Cluj. Doi bărbați au murit după ce autoutilitara în care se aflau a lovit un autocamion

În acest context, pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimelor. Din păcate, medicii nu i-au putut salva. Persoanele care se aflau în autoutilitară au decedat pe loc. De asemenea, șoferul autocamionului a fost transportat cu răni ușoare la spital. 

În acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si