Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Vaslui! Un barbat a murit dupa ce s-a dus in beci sa traga vinul

Tulburelul a facut deja o prima victima! Un barbat de 53 de ani dintr-o comuna vasluiana a fost gasit mort in pivnita casei, intoxicat cu monoxid de carbon.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"A vrut sa ravaseasca vinul si cand a vrut, s-a bagat in beci sa traga cu furtunele din butoaie si cand s-a dus taria l-a ametiti si a cazut acolo"

Barbatul a fost gasit de catre sotia lui, care s-a alarmat pentru ca omul nu s-a mai intors din beci. Odata ajunsa acolo, femeia a fost la un pas sa aiba aceiasi soarta, insa a reusit pana la urma sa iasa si sa strige dupa ajutor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"O fi fost vinul in fierbere si o fi atacat cu dioxid si dioxidul ala i-o fi luat rasuflarea".

Barbatul, in varsta de 53 de ani, isi luase in aceste zile concediu, special pentru a se putea ocupa de pregatirea vinului. Mai multi vecini au sarit sa-i ajute pe cei doi soti, odata ce au auzit tipetele femeii, insa tot efortul a fost in zadar.

Medicii se confrunta frecvent cu astfel de cazuri si ii avertizeaza pe oameni ca monoxidul de carbon emanat in timpul fermentarii vinului poate fi fatal.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI