Era aproape 20:00 când, din motive necunoscute, autobuzul a zburat de pe pod și a căzut în gol aproape 10 metri. În urma impactului, a luat foc și a ars ca o torță.

Citește și: Podul Grant se va închide pentru reparații, până în luna martie a anului viitor. Care sunt rutele ocolitoare pe care șoferii le pot folosi

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mario Luongo, comandant de pompieri: „Era un autobuz electric, așa că a luat foc. Toate victimele au fost găsite în autobuz, carbonizate. Scena a fost extrem de dificilă pentru pompieri. Pe scurt, am încercat să stingem flăcările și să scoatem oamenii cât mai repede posibil, dar tot a durat aproape o oră întreaga operațiune.”

Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru 21 de persoane

Salvatorii sosiți la fața locului au numărat 21 de morți, printre care și 2 copii. Alte 20 de persoane au ajuns la spital unii, în stare critică. Presa italiană scrie că 5 dintre decedați ar fi ucraineni. De altfel, Ministerul Afacerilor eExterne de la noi a transmis că nu sunt români printre victime.

Cauza accidentului nu se cunoaște încă. Una dintre variante este aceea că șoferului i s-a făcut rău sau a suferit un infarct.

Bărbatul a murit și el în accident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si