Close sidebar
Close sidebar

Tragedie într-o familie de români din Italia. Devis s-a stins din viață într-un accident pe șoseaua de centură din Torino. „Rămâi în pace, înger blând”

Durere fără margini în familia unor români din Italia. Devis, fiul românilor, s-a stins din viață într-un accident teribil, fiind lovit mortal de o mașină. Totul a avut loc pe șoseaua de centură din Torino. Tânărul în vârstă de 21 de ani lucra ca șofer pe o platformă de tractări auto și urma să ridice o motocicletă avariată, atunci când a avut loc nenorocirea. Nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. 

Alexandra Costea,

Tragedie într-o familie de români din Italia. Devis s-a stins din viață într-un accident pe șoseaua de centură din Torino. „Rămâi în pace, înger blând”

[Sursa foto: Correre della Sera]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Devis Hazu avea doar 21 de ani și locuia împreună cu familia sa, români, în Italia. Tânărul lucra ca șofer pe o platformă de tractări auto și urma să ridice o motocicletă avariată, în momentul în care s-a produs tragedia.

Venise pe lume în Italia și avea domiciliul în Moncalieri, iar miercuri seară, atunci când și-a găsit sfârșitul, românul se afla la muncă.

Devis avea doar 21 de ani și era pasionat de fotbal și muzică

[Sursa foto: Correre della Sera]

Citește și: Atenționare de călătorie transmisă de MAE. O treime din zborurile de pe aeroportul Catania, suspendate sau redirecționate

Era staționat cu platforma de tractări pe banda de urgență dintre intersecțiile San Paolo și Torino, de unde a ridicat o motocicletă avariată. În timp ce se îndrepta spre partea carosabilă, cel mai probabil pentru a se urca la volan și a pleca, românul în vârstă de 21 de ani a fost izbit violent de un automobil.

Românul se afla la muncă atunci când a avut loc tragedia

[Sursa foto: Correre della Sera]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La volanul mașinii se afla o femeie în vârstă de 38 de ani, care a oprit, fiind mai apoi transportată la spitalul Moncalieri în stare de șoc. Pentru Devis, din nefericire medici nu au mai putut face nimic. Chiar și un cadru medical care a trecut întâmplător cu mașina pe lângă locul accidentului a încercat să-l resusciteze pe român, însă fără succes. 

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului

[Sursa foto: Correre della Sera]

Devis era pasionat de fotbal și muzică

După finalizarea studiilor la Institutul Profesional Dalmazio Birago din Torino, tânărul și-a început cariera în domeniul asistenței rutiere, angajându-se la Aci Group, notează jurnaliștii de la Correre della Sera

Citește și: Povestea Elenei, o româncă care a rămas fără venitul de cetățenie în Italia. Îi e din ce în ce mai greu. „Îmi trimite bani mama din România!”

Fotbalul a stârnit o pasiune puternică în sufletul lui Devis, la fel ca și muzica rap.

Familia este îngenuncheată de durere. „Rămâi în pace, înger blând” 

Pe platformele de socializare, rudele, prietenii și colegii au adus aminte de el cu afecțiune și emoție.

"Dragă Devis Hazu, înger pe pământ, acum înger ceresc. Îmi este greu sa mai privesc pozele în care acum o lună eram cu toții fericiți: era printre puținele momente când te puteai bucura liniștit; munca pe care o făceai de multe ori te ținea departe de momentele de bucurie și te dedicai cu drag situațiilor și persoanelor în dificultate, adeseori punându-ți viața în pericol. De data aceasta destinul sau Dumnezeu (daca există, pentru că în situații similare îi pui la îndoială existența și îți vine parcă să îl condamni) a decis ca viața ta pe pământ să ia sfârșit și să îți continui misiunea de om bun printre îngerii păzitori. Îmi este greu să vorbesc despre tine la trecut; nu este drept că viața unui om atât de tânăr să se sfârșească în așa fel tragic!! Erai, probabil, printre puținii tineri din ziua de astăzi respectuoși, generoși, ajutător, protectiv cu familia ta și mereu cu zâmbetul pe buze. Un suflet cald și bun... Rămâi în pace înger blând", a fost mesajul scris de Roxana Rotariu.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Ursoaica care a omorât un om în Italia, refuzată de autoritățile din România. Andrea a fost sfâșiat de animalul sălbatic. „Avem deja prea mulți urși”

"Te rog, Dev, dă-ne putere să depășim asta și fă-ne să zâmbim iar, așa cum doar tu știai să o faci", a fost mesajul transmis de Andor, vărul lui românului în vârstă de 21 de ani.

Oamenii legii continuă cercetările, pentru stabilirea exactă a dinamicii incidentului rutier și a eventualelor răspunderi. 

Devis s-a stins din viață într-un accident pe șoseaua de centură din Torino

[Sursa foto: Correre della Sera]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI