Close sidebar
Close sidebar

Tragedie intr-o familie din Timis! Au murit unul dupa altul, inecati in acelasi lac

Parca este blestemata! Dupa ce anul trecut fiica ei de 13 ani si un nepot au murit inecati intr-o balta, acum, iubitul ei a pierit in aceeasi apa involburata!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia s-a petrecut ieri, in localitatea Cenad din judetul Timis. Tanarul in varsta de 21 de ani ar fi vrut sa se racoreasca, asa ca a intrat in apa, desi nu stia sa inoate prea bine. Martorii spun ca s-a aventurat prea departe de mal si brusc, nu l-au mai vazut. Speriati, au sunat la 112.  In zadar s-au chinuit pompierii si scafandrii sa il salveze pe tanar.

Marian Ghencea, scafandru: „Probabil a mers in picioare pana la un punct si la un moment dat se rupea malul. Exact la buza respectiva. Trecea apa de la 1,60 la trei- patru metri”. 

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Iubita sa in varsta de 41 de ani era la munca si nu stia nimic." Am fost la munca. a plecat dupa buletin si nu s-a mai intors. A venit baiatul si m-a anuntat ca sotul, concubinul s-a inecat”, a declarat femeia. 

Femeie crede ca un blestem s-a abatut asupra sa si a familiei. Anul trecut fiica ei si un nepot au pierit inecati in acelasi loc.

„Acum nu demult l-am ingropat si pe tata, si pe sora-mea. Tot asa s-a ineca”, a declarat fiica concubinei. 

Scafandrii spun ca balta din Cenad este extrem de periculoasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI