Close sidebar
Close sidebar

Tragedie intr-o familie din Vrancea. Tanar de 33 de ani, tata a doi copii, in coma dupa ce a fost trantit cu capul de ciment

Florin Dimofte, un tanar de 33 de ani, a ajuns in coma la spitalul din Galati dupa ce un consatean l-a lovit si l-a dat cu capul de ciment.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit monitorulvn.ro, din spusele rudelor, barbatul, care are doi copii mici acasa, a fost batut cu bestialitate de fiul patronului din localitatea Vulturu. Medicii spun ca tanarul, care a intrat in coma, poate muri oricand.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Incidentul s-a petrecut vinerea trecuta. Tanarul era la bar si de suparare ca a pierdut la poker a spar o scrumiera. Atunci, fiul patronului s-a dus la el, l-a impins si a cazut cu capul de beton.

Pe de alta parte, echipajul de pe ambulanta sustine ca tanarul consumase alcool si ca diagnosticul la momentul preluarii era de intoxicatie acuta etanolica.

"Victima consumase alcool toata ziua si se afla in stare de ebrietate", a spus managerul Serviciului Judetean de Ambulanta.

Citeste mai mult aici

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI