Sora tinerei a fost cea care a găsit-o în stop cardio-respirator. Tot ea a alarmat autoritățile prin apel la 112. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăra în vârstă de 25 de ani, fiind nevoiți să constate decesul.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii clujeni, care au fost sesizați, în jurul orei 10:36, cu privire la faptul că o femeie ar fi decedat într-o locuință din Cluj-Napoca.

Citeste si: Bilanț SARS-CoV-2, sâmbătă 6 noiembrie: Peste 8.000 de cazuri noi de COVID-19 și 395 de decese

Tânăra găsită moartă era studentă în primul an de rezidențiat la Facultatea de Medicină din Cluj

,,Polițiștii au identificat o tânără de 25 de ani, din același municipiu, cu privire la care echipajele medicale deja prezente la fața locului au declarat, din nefericire, faptul că aceasta nu mai prezenta semne compatibile cu viața. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului", a informat IPJ Cluj. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii efectuează cercetări, pentru a se stabili cu exactitate în ce circumtanțe s-a produs decesul tinerei studente.

Trupul neînsufleţit al fetei urmează să fie transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Tânăra era studentă la Medicină, rezidentă în anul 1 pe secția ATI. Aceasta închiriase garsoniera unde locuia în urmă cu doar două zile. 

Citeste si: O tânără bolnavă de COVID s-a aruncat de la etajul trei, după ce ar fi fost agresată sexual în propria locuință


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si