Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Tragedie la malul mării. Un tânăr s-a înecat în Costinești. Este a patra victimă din ultimele zile

Încă o tragedie la malul mării în acest sezon estival. Un tânăr a murit înecat pe o plajă din Costinești. Victima era din Suceava şi avea doar 25 de ani. Deşi este arborat steagul roşii, din cauza valurilor mari şi curenţilor puternici, oamenii continuă să intre în apă. Bărbatul care s-a înecat azi este a patra victimă din ultimele zile.

Alexandra Costea,

Tragedie la malul mării. Un tânăr s-a înecat în Costinești


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Suceveanul în vârstă de 25 de ani a intrat în apa mării în jurul orei 06:30 dimineața, în momentul în care salvamarii nu își începuseră încă activitatea. Programul salvamarilor de la malul mării începe la ora 08:00 și se încheie la ora 20:00.

Citeste si: Incendiu în Sectorul 5 al Capitalei: 25 de persoane au fost evacuate

Tânărul în vârstă de 25 de ani nu a ținut cont de steagul roșu care fusese ancorat de salvamari încă de ieri și s-a aventurat în apele învolburate ale mării. 

Câte victime a făcut marea în ultimele două zile?

Din nefericire, bărbatul a fost tras în larg de valurile puternice. Mai apoi, la ora 8 dimineața, când salvamarii au ajuns pe plajă pentru a-și începe programul de lucru, au reușit să îl aducă pe tânăr la mal.

Citeste si: Momente de panică la metrou! Pompierii au intervenit cu șase autospeciale

Medicii au fost chemați de urgență la fața locului și au început manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse de specialiștii de pe ambulanță, la mai bine de 50 de minute de la începerea manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul tânărului de 25 de ani.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO- Festival de muzică cu artiști internaționali la Craiova. Printre vedetele care vor cânta se numără Jason Derulo, Natti Natasha și Paris Hilton

Este a patra victimă pe care valurile învolburate ale mării o fac în ultimele 2 zile. Din nefericire, se pare că turiștii nu au înțeles nimic din tragediile petrecute ieri, când trei oameni și-au pierdut viața la Eforie Nord și Saturn. 

Citeste si: Escrocheria unui adolescent din Timișoara. Tânărul a fost prins în flagrant în timp ce șantaja o fată pentru a-i reda accesul pe contul de Instagram

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Mai târziu, alte două persoane și-au pierdut viața la Eforie Nord. Unul dintre cei doi era un salvamar care încerca să salveze un turist. 

Salvamarul decedat la datorie se numește Sorin Georgian Olariu, avea 48 de ani și era din Târgoviște. La un moment dat, un tânăr de 28 de ani a dispărut între valuri. Sorin nu a stat nicio clipă pe gânduri şi a sărit în apă să-l salveze. Din păcate, niciunul dintre cei doi nu s-a mai întors în viață din valurile învolburate.

Steagul roșu a fost arborat încă de luni pe litoral, din cauza pericolului de înec. Bate vântul, valurile sunt mari, iar curenții foarte puternici. Turiștii însă nu țin cont de avertizări și intră în apă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI