Close sidebar
Close sidebar

Tragedie langa o Manastire din Neamt! Un barbat a murit, iar fiul lui a fost ranit dupa ce au cazut intr-o rapa!

Un barbat in varsta de 51 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, in judetul Neamt, dupa ce a cazut intr-o rapa de la aproximativ 10 metri, el fiind scos de pompieri. De asemenea, fiul barbatului, in varsta de 25 de ani, a fost ranit dupa ce a cazut in aceeasi prapastie.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului.pentru Situatii de Urgenta Neamt, pompierii au fost solicitati sa intervina in noaptea de duminica spre luni, pentru salvarea unui barba, in varsta de 51 de ani, cazut intr-o rapa, in comuna Borlesti, satul Nechit, in amonte de Manastirea Nechit.

La fata locului s-au deplasat opt subofiteri cu o autospeciala complexa de prima interventie la incendii, salvare si prim-ajutor, o autospeciala de prima interventie si comanda si o ambulanta SMURD de terapie intensiva mobila din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt. Echipajele sosite la fata locului au gasit victima in stop cardio-respirator. Cadrele medicale au facut manevre de resuscitare, dar fara rezultat, fiind declarat decesul barbatului.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

De asemenea fiul barbatului decedat, in varsta de 25 de ani, a fost transportat la spital policontuzionat. El a mers dupa tatal sau si au cazut amandoi in rapa, de la aproximativ 10 metri. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI