Close sidebar
Close sidebar

Tragedie pe „Drumul Morții” din Suceava! O mamă și cei doi copii sunt în stare foarte gravă după ce mașina s-a izbit de un autobuz

Femeia este în stare critică. Și copiii ei, în vârstă de 7, respectiv 4 ani, sunt în în stare gravă și au răni serioase.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Observator ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia s-a petrecut marți, în jurul orei 16:00, pe E85, cunoscut drept „Drumul Morții”, în Suceava. La volanul mașinii se afla o femeie în vârstă de 34 de ani.

La un moment dat, femeia nu ar fi acordat prioritate și a intrat în plin într-un autobuz condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani, care circula de la Suceava la Dărmănești.

Citește și: Doi frați gemeni din Târgu Jiu, dați dispăruți de mamă. "Aveau 1.000 de euro la ei"

[Sursa foto: Observator]

Medicii s-au luptat minute întregi să o salveze pe femeia care intrase în stop cardio-respirator 

În mașină cu șoferița se aflau și cei doi copii ai acesteia, în vârstă de 4, respectiv 7 ani.

În ciuda eforturilor pe care le-a făcut șoferul autobuzului, bărbatul nu a mai putut să evite impactul.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Mai multe persoane din autobuz au reușit să iasă după impact și au sărit în ajutorul femeii și au alertat autoritățile. În momentul în care echipajele au ajuns la locul accidentului, femeia a intra în stop cardio-respirator.

Medicii au resuscitat-o zeci de minute pe femeie, iar inima ei a început să bată din nou. Șoferița și copiii au fost duși de urgență la Spitalul Județean Suceava.

„Femeia era în stare de inconştienţă, iar cei doi minori, deşi conştienţi şi cooperanţi, au suferit traumatisme multiple. Toate cele trei victime au fost preluate de ambulanțe și se îndreaptă spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava”, a transmis ISU Suceava.

Șoferul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest de către oamenii legii, iar rezultatul a fost negativ.

Bărbatului i-au fost recoltate și probe biologice. Șoferița nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice la spital.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a determina cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Citește și: Cine este Roxana Mînzatu, noul comisar european al României și vicepreședinte al Comisiei Europene?

[Sursa foto: Monitorul de Suceava]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI