Accidentul s-a produs în zona localității Ocoliș, potrivit Adevărul. Tânărul era la volanul unui autoturism de teren și circula cu viteză mare. La intrarea în satul Runc, Dan a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

Dan nu purta centura de siguranță

Impactul a fost unul atât de dur, încât victima a sărit la câțiva metri în afara mașinii.

Dan s-a lovit la cap de un zid de beton, în timp ce autoturismul a căzut de pe pod de la o înălțime de aproximativ 2 metri.

Câțiva medici germani au încercat să îi salveze viața

Cazați la o pensiune din zonă, câțiva medici germani au venit să îi acorde primul ajutor tânărului. Din păcate nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. Un echipaj medical de salvare sosit după câteva minute la fața locului a constatat decesul șoferului.

Citeste si: Amenzile de circulaţie cresc substanţial ca urmare a amânării intrării în vigoare a modificărilor la OUG 114, contestate la CCR, şi a creşterii salariului minim

Citeste si: Coșmarul nu s-a încheiat: dosarul Colectiv se va rejudeca în apel! Inculpații și victimele, nemulțumiți de decizia Tribunalului

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Actorul a cărui casă s-a făcut scrum înainte de Sărbători e copleşit de ajutorul dat de oameni: ”La noi au venit mulți Moși Crăciuni”

În vârstă de 27 de ani, Brata Dan Ioan locuia în Ocoliș și mergea la o cabană din zonă pentru a sărbători revelionul împreună cu prietenii săi.

”O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens, Sincere condoleanţe, Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris un prieten pe pagina de facebook a lui Dan.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si