Accidentul ingrozitor s-a petrecut pe o sosea din Brazilia, in apropiere de Sao Paulo, iar femeia insarcinata calatorea ca pasager intr-un camion incarcat cu lemne. Soferul a peirdut controlul volanului si TIR-ul s-a rasturnat, iar gravida a fost aruncata din cabina, din cauza impactului extrem de violent. Incarcatura din TIR a cazut peste femeia gravida si a ucis-o.

Intr-un mod absolut miraculos, fetita pe care o purta in pantece a fost efectiv aruncata din burta mamei, care a fost sectionata de o scandura.

Salvatorilor nu le-a venit sa creada ce vad, cand au gasit-o pe fetita in iarba, langa locul impactului, in viata, fara nicio zgarietura. Cordonul ombilical al bebelusului a fost taiat, se pare, de un obiect ascutit, in momentul accidentului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Elton Fernando Barbosa, paramedicul care a ajuns primul la locul accidentului, a declarat pentru ziarul A Tribuna, din Brazilia, ca accidentul a fost groaznic: "Soferul ne-a spus ca avea o femeie in camion. O cautam pe sub lemne, cand am auzit plansetele unui copil.

Nu intelegeam nimic, pentru ca nu ni se spusese ca sunt trei victime. Apoi am realizat ce s-a intamplat, dupa ce am gasit mama."
Femeia moarta nu a fost identificata, iar daca nimeni nu o va recunoaste, Giovanna, fetita ei, va ajunge intr-un orfelinat. Soferul camionului, care se pare ca o luase pe femeie la ocazie, a fost acuzat de ucidere din culpa.

sursa: observator.tv

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si