Close sidebar
Close sidebar

Tragedie uluitoare sub ochii echipei Exatlon! Un pilot şi-a pierdut viaţa după ce şi-a înscenat un accident de motocicletă pentru a-şi cere iubita în căsătorie!

Dramă uriaşă în Las Terrenas, localitate în care se filmează show-ul Exatlon. Un celebru pilot de motociclism şi-a pierdut viaţa la scurt timp după ce şi-a înscenat un accident pentru a-şi cere iubita în căsătorie.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Miguel Angel Pena, un pilot de motociclism în vârstă de 39 de ani, a murit, vineri, în oraşul dominican Las Terrenas, la doar câţiva kilometri de locul în care se filmează show-ul Exatlon. Bărbatul se afla într-o plimbare alături de prietenii lui din clubul Immortals MC când a pierdut controlul motocicletei, s-a lovit de un parapet metalic, suferind fracturi craniene care i-au cauzat moartea. Întregul moment a fost surprins de o cameră de luat vederi fixată pe casca motociclistului, imaginile fiind ulterior publicate de jurnaliştii de la Daily Mail.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pena a murit la câteva luni după ce şi-a înscenat un accident pentru a-şi cere iubita în căsătorie. În complicitate cu prietenii lui, el s-a prefăcut grav rănit, iar când iubita lui a venit într-un suflet la el, s-a ridicat şi a scos de sub cască inelul de logodnă pe care i l-a oferit acesteia. Momentul a fost, de asemenea, filmat şi s-a încheiat cu un sărut, în aplauzele asistenţei.

Pena şi iubita lui erau părinţii unei fetiţe în vârstă de 12 ani.

Înmormântarea pilotului a avut loc duminică, în Republica Dominicană, iar la ea au asistat câteva sute de motociclişti locali. Concursul Exatlon se filmează în Republica Dominicană, în jurul oraşului Las Terrenas situat în peninsula Samana, acolo unde este cazată echipa care realizează emisiunea. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI