Adrian Bâc a fost internat în noaptea de luni spre marți, cu ocluzie intestinală. La prezentarea în urgențe, acesta avea tensiunea foarte mică și se afla în stare de șoc, potrivit presei locale din Arad.

Citeste si: Lumea rock-ului e mai săracă de azi: A murit Ioan Costache, solistul trupei brașovene Ura De După Ușă

Durere în rândul iubitorilor de muzică populară

Curg mesajele de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut pe Adrian Bâc, un tânăr interpret de muzică populară, decedat la doar 25 de ani, pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Adrian Bâc a absolvit Liceul de Arte Plastice „Sabin Drăgoi”, după care a studiat contabilitate și informatică la Universitatea Aurel Vlaicu, informează Aradon.ro. Pasiunea pentru muzică l-a determinat, însă, să se dedice în totalitate carierei de solist. Acesta împlinise 25 de ani pe data de 29 mai.

Citeste si: Două minore au dispărut în Dunăre. Sora cea mare a sărit să o salveze pe cea mică

Chirurgii nu au putut să-l mai salveze pe tânărul de 25 de ani

tânărul a fost internat în noaptea de luni spre marți, cu ocluzie intestinală. La prezentarea în urgențe, acesta avea tensiunea foarte mică și se afla în stare de șoc. Medicul chirurg a constatat că afecțiunea de care suferea tânărul era deosebit de evoluată și a decis operarea imediată. Din păcate, tânărul a decedat ulterior pe secția de terapie intensivă, din cauză că leziunile erau ireversibile.

Eroare de diagnostic?

Deși majoritatea mesajelor postate de prieteni și cunoștințe sunt de condoleanțe, au apărut deja voci care acuză felul în care a fost tratat tânărul: „intervenție de succes a eroilor de la Spitalul Județean Arad!” sau “Offffffff! Nu se mai termina atrocitățile din spitalele arădene!? Dumnezeu să-l odihnească!”, sunt doar câteva dintre comentariile celor apropiați la aflarea veștii.

O rudă apropiată a familiei susține că tânărul „s-a prezentat la unitatea medicală unde i s-a pus diagnosticul ocluzie intestinală – intervenție chirurgicală minoră... Ceva s-a întâmplat sau au găsit ceva la care nu se așteptau, au sunat chirurgii din Cluj, chirurgi care le-au spus zeilor arădeni că au greșit".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si