Close sidebar
Close sidebar

Tragedie uriașă. Un actor celebru s-a sinucis la doar 30 de ani

Tragedie uriașă. Un actor celebru a fost găsit mort sâmbătă în propria locuință, iar autorităţile bănuiesc că acesta s-a sinucis. Următorul său film va fi lansat peste doar 4 zile.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actorul japonez Haruma Miura, cunoscut din filmele „Attack on Titan” şi „Kimi ni Todoke”, a murit la vârsta de 30 de ani, iar autorităţile bănuiesc că el s-a sinucis. El a fost găsit sâmbătă în casa lui din Tokyo şi decesul a fost declarat la spital. Anchetatorii sunt de părere că Miura s-a sinucis, însă cauza morţii nu a fost confirmată oficial, potrivit The Hollywood Reporter.

Citeste si: Momentul șocant în care o șoferiță este lovită cu pumnii și picioarele și i se fură BMW-ul (VIDEO) 

Haruma Miura şi-a început cariera în 1997, în televiziune, iar primul rol principal l-a primit în 2006, în filmul „Catch a Wave”.

A mai jucat în „Kimi ni Todoke” (2010), „Tokyo Park” (2011), două filme „Attack on Titan” şi „Little Nights, Little Love” (2019).

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Scandal cu interlopi la o piscină de lux din Iași. Clanul Corduneanu a intrat iar în atenţia procurorilor

Pentru rolul din „The Fighter Pilot”, el a primit în 2013 o nominalizare la premiile Academiei japoneze de film.

Ultimul film al lui Miura va fi lansat pe 23 iulie

Haruma Miura era şi actor de teatru.

Între altele, a jucat în adaptarea „Kinky Boots”, în 2016, rol care i-a adus Haruko Sugimara Award. Recent, şi-a început cariera muzicală. Anul trecut a lansat single-ul „Fight For Your Heart”. Cel mai recent proiect al lui, „The Confidence Man JP: The Movie 2”, va fi lansat în Japonia pe 23 iulie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI