Close sidebar
Close sidebar

Tragedie uriaşă! Un şofer beat a spulberat o întreagă familie, în Drobeta Turnu-Severin. Tatăl mort, nepoţica de 7 luni în comă, fiica şi ginerele în stare gravă

Accident devastator, în această dimineaţă, pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu-Severin.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O întreagă familie a fost spulberată de un şofer care s-a urcat băut la volan. În urma impactului tatăl a murit, iar fiica, ginereşe şi nepoţica acestuia se zbat între viaţă şi moarte.

Cei patru membri ai familiei se îndreptau către Turnu Severin. La intrarea pe şoseaua de centură a oraşului Drobeta Turnu-Severin, şoferul nu a oprit, deşi trebuia să acorde proioritate.

Impactul a fost devastator, iar imaginile de la locul accidentului sunt terifiante.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Lovitura a fost extrem de puternică. Maşina cu cei patru oameni s-a rostogolit 15 metri pe asfalt şi s-a oprit cu roţile în sus, pe marginea drumului.

Bebeluşul de 7 luni, o fetiţă, este în stare foarte gravă.

"Un sugar de 7 luni care a fost transportat la spital la Craiova pentru că era în comă", a declarat medicul Aurora Grămescu, de la SAJ Mehedinţi.

Tot la Craiova a ajuns şi mama copilei, rănită puternic la cap. Iar la spitalul din Turnu-Severin au fost transportaţi tatăl fetiţei, dar şi socrul lui. Din păcate, acesta din urmă a decedat.

Şoferul care circula regulamentar a ajuns şi el la spital, însă pentru recoltarea de probe biologice. Era băut.

Tânăra familie ar fi trebuit să facă nunta şi botezul peste doar zece zile.

Sursa foto: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI