Tragic accident petrecut în urmă cu câteva momente în municipiul Brașov, pe Bulevardul Saturn.

Din primele informații primite în urma accidentului au rezultat șase victime, dintre care două sunt încarcerate.

"La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD, două ambulanțe SAJ, un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apă si spumă",  potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Citește și: O mașină a fost găsită răsturnată pe marginea unui drum din Arad. Şoferul ar fi decedat de 12 ore

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Circulația autobuzelor 6, 8, 21, 23, 22 este afectată. O persoană se află în stop cardiorespirator și este resuscitată de personalul medical.

Citește și: Accident rutier grav la Suceava: o mașină a intrat în coliziune cu un autobuz

O mașină a fost găsită răsturnată pe marginea unui drum din Arad. Şoferul ar fi decedat de 12 ore

Descoperire șocantă făcută de polițiștii din Arad. Aceștia au fost chemați să intervină după ce o mașină răsturnată a fost sesizată pe marginea unui drum județean.

”În ziua de 24 martie, poliţiştii oraşului Ineu au fost sesizaţi despre un auroturism răsturnat în zona D.N.

79/A, în afara localităţii Voivodeni. În urma cercetării de la faţa locului, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din Dieci, la volanul unui autoturism răsturnat, la km.    55+456 metri, la aproximativ 15 metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetaţie”,  a transmis IPJ Arad.

Citește și:  Accident rutier grav la Suceava: o mașină a intrat în coliziune cu un autobuz

”Conform concluziilor echipei medicale de la faţa locului, bărbatul ar fi decedat în urmă cu aproximativ 12 ore, autopsia urmând a stabili cauza morţii”,  a mai precizat  IPJ Arad.

Accidentul s-a produs în localitatea Ţânţăreni din judeţul Gorj. Printre victime se află și doi copii, un băiat de zece ani și o fată de 11, cea din urmă fiind inconștientă.

Citește și:  Accident rutier mortal pe DN56, în afara localității Basarabi. Două persoane și-au pierdut viața

„Este vorba despre un băieţel în vârstă de 10 ani, conştient, care a fost preluat de echipajul SMURD şi transportat la Spitalul din Filiaşi, o fetiţă în vârstă de 11 ani, stare de inconştienţă, cu funcţii vitale, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova, o femeie în vârstă de 36 de ani, conştientă, transportată la Spitalul din Craiova,”,  transmite ISU Gorj. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si