Close sidebar
Close sidebar

Tragic! Aceasta femeie a murit in bratele sotului dupa ce a luat un medicament - Ce au descoperit medicii in corpul ei

Povestea lor de dragoste era un superba, dar care s-a terminat extrem de tragic. Sylvia Fink si sotul ei erau indragostiti de mare si locuiau chiar intr-o ambarcatiune care ii purta in diverse colturi ale lumii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sylvia si Doug se aflau in apropiere de Vanuatu, acolo unde decisesera sa isi stabileasca resedinta inca din 2009, atunci cand o tragedie s-a produs.

Ea a luat un medicament fara acordul vreunui medic, iar acest medicament i-a adus sfarsitul. Medicamentul era destinat combaterii malariei si a virusului HIV.   "A crezut ca acest medicament ii va face bine. Dupa 15 minute insa a inceput sa se simta rau. Pe masura ce timpul trecea, sotia mea se simtea tot mai rau. Incepuse sa aiba dureri ingrozitoare. La un moment dat a devenit ca o stana de piatra. Atunci am chemat ambulanta", a povestit sotul.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Autopsia a scos la iveala faptul ca in organismul femeii era o cantitate mare de clorura de sodiu, dar si multe alte substante nocive care au dus la deces.

Sotul Sylviei este convins ca medicamentul este de vina si vrea sa dea in judecata producatorul.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI